Få lavet negle hos BY BAUN

Der er næsten intet der giver en følelse af velvære som at få lavet sine negle. At have sine negle done til perfektion, er noget for overskudsmennesket, der altid ser perfekt ud. Med en rutine hos en professionel negletekniker, kan dette blive dig. Her får du tre gode grunde til at få lavet negle hos BY BAUN

1. Professionelle negleteknikere

Der er nemlig stor forskel på, hvor gode forskellige negleteknikere og saloner er, til at lave dine negle. Derfor er det ikke ligemeget hvor du vælger at få det lavet. Hos BY BAUN er der professionelle der varetager dine neglebehov, enten om du ønsker et naturligt resultat eller fancy nail art. Vi tilbyder gelènegle, CND Shellac og pedicure.

Det er jo ikke bare at lægge neglelak, det ved alle der selv har prøvet at gøre det uden det samme resultat, som hos en professionel negletekniker. Derfor har det faktisk meget at sige, at der er professionelle negleteknikere, der går op i at du bliver glad for resultatet og at det bliver så langvarigt som muligt.

2. De bedste produkter

Hos BY BAUN bruger vi blandt andet produkter fra CND, der laver uslåelige produkter til Shellac der på kort tid er blevet ekstremt populære. Lakken har en enorm farvestabilitet og shine og kan holde i mere end 14 dage. Dette er en god løsning for dig, der gerne vil have et smukt og langvarigt resultat, der ser flawless ud, også efter noget tid. Dette er også en god løsning for dig der har lidt skøre negle, fordi det er en meget skånsom aftagninsproces og lakken laver ikke slidtage på dine negle, på samme måde som andre shellacprodukter gør. CND Shellac har mere end 150 forskellige farver at vælge mellem i tillæg til forskellige finisher som glimmer og folie.

Vi bruger også kvalitetsprodukter til gelenegle, der sørger for at du som ønsker lidt ekstra længde eller en anden form, kan få præcis det resultat du har drømt om, der holder i lang tid.

3. Pedicure som kronen på værket

Den tredje gode grund til at du skal få lavet negle hos BY BAUN er, at du også kan få en fantastisk pedicure. Der er langt fra alle neglesaloner, der tilbydere dette, og det at have både negle og fødder i tip top stand før en fest eller en ferie, kan gøre underværker for din selvtillid.

Hænder og fødder udsættes for meget slidtage til dagligt, og det at sørge for lidt ekstra pleje til lige præcis disse kropsdele, gør en stor forskel for vores velvære.