Plankebord

3 gode grunde til at få et plankebord

Artikel er udarbejdet i samarbejde med Poul fra Plankebord.dk

Plankeborde er utrolig populære for tiden. Vi ser dem i mange hjem og på caféer. Det er der god grund til. De er nemlig meget dekorative, men også enkle, så de passer ind i de fleste hjem. De er både rå og elegante i deres udtryk. Dette er måske grunden til at folk elsker dem. 

Hvis du ofte skifter stil, kan du trygt investere i et plankebord. Et plankebord er nemlig meget enkelt i sit udtryk og kan sagtens passe ind i mange forskellige stilarter. 

Hvad enten du har en farverig indretning eller er mere til sort/hvid, så vil et plankebord passe perfekt ind.

Forny din indretning

Har du haft den samme indretning i mange år? Kunne du godt bruge noget forandring? Måske det er ved at være tid til at opfriske din indretning med nogle nye lækre møbler. En ny indretning kan gøre dig mere glad for dit hjem. Det er nemlig vigtigt at du føler dig komfortabel i dit hjem. 

Det er også vigtigt, at du finder nogle møbler som passer til din personlige stil. Dertil kan det være en god idé at investere i nogle møbler, som kan holde sig i mange år. Det er både godt for miljøet og din pengepung. 

Personliggør dit bord

Hvis du investerer i et plankebord, kan du få lov til at personliggøre det. Du kan bestemme, hvor langt det skal være, hvilken træsort der skal bruges, samt hvilke ben der skal sættes på. 

Det kan dog godt være, at prisen bliver lidt højere, hvis du selv vil sætte dit præg på bordet. Dertil er der nogle bestemte træsorter, som er dyrere end andre. 

Du kan heldigvis få plankeborde i mange prisklasser. Så hvis du leder efter et billigt spisebord, kan det sagtens lade sig gøre at få et smukt plankebord til en overkommelig pris. 

Gør noget godt for miljøet

Hvis du er klimabevidst, giver det god mening at købe et plankebord. Mange plankeborde er nemlig lavet ud af genbrugstræ. Så kan du have god samvittighed, selvom du køber et nyt produkt. Hvis du køber et bord af genbrugstræ, støtter du ovenikøbet produktionen af genbrugstræ, så den kan blive mere udbredt. Jo mere træ vi genbruger, jo bedre er det for miljøet. Det kan godt være, at genbrugstræet har lidt flere skrammer end nyt træ, men dette giver bare et mere råt look, som også er meget oppe i tiden.