Tre gode grunde til at tage på ølbar

Leder du efter nogle hyggelige omgivelser, hvor samtaler og latter kan flyde frit, imens du kan prøve smagfulde, lækre øl? Så skal du helt klart besøge Nørrebro Bryghus egen bar BRAW. Den hyggelige ølbar i København, ligger mere præcist på det farverige og trendy Nørrebro. 

I BRAW træder du ind i et helt særligt univers med skæve øl-navne, lokalt brygget øl og imødekommende beertenders, der guider dig igennem øllets smagsnuancer – også selvom du ikke kender til mere end den traditionelle pilsner. I BRAW er alle velkomne, uanset om du er en øl-specialist, øl hungrende eller bare leder efter en hyggelig ølbar.

Her er 3 gode grunde til hvorfor du skal tage på ølbar: 

Ude er godt, og der er flere øl

Hvornår har du egentlig sidst støvsuget? Og er der virkelig en stol under bunken af tøj, som måske egentlig bare burde smides til vask? Når du inviterer folk hjem, skal du enten acceptere at de kommer til at møde dine nullermænd-roommates, eller bruge tid på at få ryddet op og gjort rent. 

Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv, kan du vælge at mødes på en ren og altid hyggelig ølbar, hvor du er garanteret en god stemning og litervis af kolde øl. Ude er godt, men hjemme er bedst, gælder ikke når du skal ses med vennerne over en kold øl og slappe af fra hverdagens gøremål. 


Spændende arrangementer BRAW afholder regelmæssigt sjove, skæve og spændende helaftensarrangementer. Du kender FOMO, men hvad med JOMO (Joy Of Missing Out)? Det er en aften hvor BRAWs beertenders konfiskerer din telefon i bytte for en øl. Vi lover det er en digital detox, du gerne vil prøve. Er du vild med brætspil, kan du deltage i BRAWs brætspilsaftener og slå dine venner eller date i et slag RISK. BRAW afholder også beer yoga, dodgeball, ølsmagning aftener for både amatører og “professionelle” ølkendere og mange andre spændende arrangementer med de gyldne dråber i fokus.

Flere øl, mindre oprydning 

Efter en festlig aften er stuens hjemlige landskab, ofte blevet grundigt ommøbleret, med et indtog af tomme, lugtende flasker på sofabordet og et ukendt antal glas fordelt mere eller mindre tilfældigt i hele dit hjem. Alle med mærkeligt farvede væsker, der også har spredt sig til gulvet og som du med en typisk, tung tømmdermændskrop, har minimal lyst til at skulle bukke dig ned og tørre op.
Hvis du tager på ølbar, skal du slet ikke bekymre dig om at vågne op til en 3. verdenskrig i dit hjem. De venlige beertenders hos Nørrebro Bryghus’ bar BRAW serverer ikke kun alle de øl, du kunne tænke dig, de sørger også for alt den efterfølgende oprydning. Drop bekymringerne omkring pletter på gulvet du ikke kan få væk, og brug i stedet tiden på at smage dig frem til den øl, du bedst kan lide. 

Ølbar når det er bedst 

Om du skal mødes med gutterne, veninderne eller på date med en sød person, er en ølbar et godt valg af lokatiom. BRAW har med sine hyggelige lokaler skabt en unik stemning, hvor du hurtigt vil føle dig hjemme. Her er der plads til snak, latter, spil og ikke mindst er der et uudtømmeligt lager af forskellige lækre, kolde øl. Du kan vælge at deltage i et helaftensarrangement hos BRAW eller bare tage en fyraftensøl med kollegerne eller vennerne og have nogle gode timer sammen.