Tre gode grunde til at vælge Microsoft 365

For at du kan få din computer til at fungere optimalt, er det vigtigt, at du har visse programmer. Office 365 skifter navn til Microsoft 365. Her i artiklen giver vi dig tre gode grunde til, at du skal vælge Microsoft 365. Hvis du vil gøre brug af alle de populære Microsoft-programmer er dette nemlig et godt valg. 

1. Med Microsoft 365 får du alle de kendte programmer

Der kan være mange grunde til, at du har en computer. Det kan være, at det er på denne, at du streamer film og serier, når du skal slappe af, men det kan også være på computeren, at du arbejder. Uanset hvad du bruger din computer til, kan Microsoft 365 sandsynligvis komme dig til gavn mere end én gang. 

Microsoft 365 indeholder nemlig alle de programmer, som du er vant til at bruge. Dette indebærer blandt andet tekstbehandlingsprogrammer, som Word, og regneark, som Excel. Så snart du skal udforme et eller andet form for dokument, er disse programmer altså rigtig gode at have i baghånden. 

Du kan naturligvis undvære Microsoft 365 og bruge de programmer, der allerede er på computeren. Dette er en mulighed. Sandsynligvis vil det dog blive besværligt, hvis du skal samarbejde med andre eller sende dokumentet videre. 

2. Microsoft 365 virker på alle dine enheder

Hvis du skal købe Microsoft 365, er det klart, at du må sikre dig, at programmerne virker på den enhed, som du har. Virker programmerne ikke, er det nemlig penge lige ud af vinduet. Du har dog ingen grund til at bekymre dig. 

Microsoft 365 virker nemlig både på PC, Mac, Android og iOS. Uanset hvilke enheder du ejer, er det altså muligt at bruge Microsoft 365. Dette betyder også, at det ikke er et problem for dig, hvis du ejer flere forskellige former for enheder. 

Microsoft 365 kan nemlig fungere uanset, om du skifter fra en computer fra ét mærke til et andet. Således er denne pakke med til at gøre livet lettere for dig, når du gerne vil have mulighed for at lade dine forskellige devices arbejde sammen. Desuden er der intet problem, hvis du skifter computer midt i dit Microsoft 365-abonnement. 

3. Microsoft 365 giver dig op til seks kontoer

Med Microsoft 365 har du mulighed for at vælge mellem én til seks kontoer. Dermed kan du selv bestemme, om du vil være alene eller dele abonnementer med andre. Der er desuden ingen grænse for antallet af enheder. Dette betyder, at du kan downloade Microsoft 365 på alle de devices, som du ejer. 

Således får du altså en samlet løsning, hvor du ikke har meget at bekymre dig om. Microsoft 365 kan altså være med til at gøre din hverdag nemmere. Når du køber Microsoft 365, gælder dit abonnement i et år. Du kan enten vælge at købe et nyt abonnement hvert år, eller du kan vælge automatisk fornyelse. 

Det vil altså sige, at du har mange muligheder for at tilpasse dit abonnement, så det passer perfekt til dig. På internettet har du mulighed for at købe Microsoft 365. Du behøver altså ikke engang at bevæge dig ned i en fysisk butik!