Tre gode grunde til at vælge YouSee

Hvis du overvejer at skifte til en ny udbyder, kan det være en idé at kigge på YouSee. Med et YouSee abonnement har du nemlig en lang række fordele, som du ikke finder hos andre udbydere.

God dækning i hele Danmark

Først og fremmest har YouSee en rigtig god dækning i stort set hele Danmark. Du finder et dækningskort YouSee her, hvor du kan se, hvordan de dækker i netop dit område. Det er altid godt at tjekke, at der er dækning, inden du skifter.

Men YouSee dækker rigtig godt i stort set hele landet. Der er næsten ikke en by, hvor du ikke kan finde dækning fra YouSee, der jo er det gamle TDC som virkelig sidder på et godt netværk herhjemme.

Mulighed for at samle det hele et sted

Når du vælger YouSee, har du også mulighed for at samle stort set alle dine digitale abonnementer på et sted. YouSee tilbyder nemlig alt fra mobil, internet og tv. Og de er også begyndt at lave nye streamingpakker, så du ikke behøver at få traditionelt flow tv, hvis du alligevel ikke bruger det til noget. Så kan du nøjes med streaming.

Ved at vælge YouSee kan du altså samle alle dine udgifter et og samme sted. Så skal du ikke betale for dit mobilabonnement et sted, tv et andet sted og internet et tredje sted. Så får du en samlet regning hver eneste måned i stedet for.

Spar penge hvis hele familien er der

Der kan også være fordele ved at samle alle mobilabonnementer i familien hos YouSee. Der kan nemlig være en familierabat, som du kan udløse, hvis du vælger at samle alle mobilabonnementer i husstanden der.

I nogle tilfælde kan det være, at der kommer rabat på andet, tredje og fjerde abonnement. Det bliver som regel kun billigere og billigere, desto flere abonnementer du vælger at oprette hos YouSee.Så har du brug for en ny udbyder, og vil du gerne have dit abonnement et sted med solid dækning og skarpe priser, så kan du med fordel kigge på udvalget hos netop YouSee.