3 gode grunde til at få en tv-inspektion

Indholdsfortegnelse

Nu tænker du nok, hvad er en tv-inspektion? Dette er meget nemt at forklare. For at tjekke at der ikke er noget i vejen med din kloak, kan man bestille et hold af mennesker der kommer ud og laver sådan en inspektion. Denne inspektion bliver lavet ved at der bliver sendt kameraer ned i din kloak. Disse vil optage din kloak, og give dig et fuldt overblik over din kloaks tilstand.

Når man vælger at købe hus, er det ofte med et mål, om at beholde det i lang tid uden alt for mange skader, eller problemer. Derfor er det især vigtigt at man får tjekket huset igennem inden man skriver under på en købsaftale. Mange har før jer stået i en situation hvor de er blevet snydt, og har skulle ligge mange millioner i reparationer. For at undgå denne situation kan man finde adskillige hjemmesider med gode råd og lister.

Et punkt der dog, som oftest bliver overset er kloakken. Den er ikke iøjnefaldende, og absolut ikke det første man tænker på at få tjekket i sin nye hybel. Mange vil tænke at det er bizart at spørge ind til, før man har skrevet under på aftalen, men det er slet ikke tilfældet. Det bør være et standard trin når, man køber hus, at få lavet en TV-inspektion

Brug?

Ofte vil man bruge en TV inspektion til at finde og diagnosticere årsagen til forstoppelse, brud på kloakken og andre kritiske kloakproblemer – fra indgroede rødder til sætninger og tæringer. Endelig kan man ved mistanke om rotteproblemer lokalisere en eventuel rottebestand og fastslå en handleplan på baggrund af inspektionen.

Det er aldrig en dårlig idé at få foretaget en TV-inspektion, men der er naturligvis nogle tilfælde, hvor vi i højere grad anbefaler dette. Typisk er det de tilfælde, hvor der viser sig at være tilbagevendende problemer med kloakken. Selvom vi besidder en omfattende viden som autoriseret kloakmester virksomhed, kan vi ikke altid være sikre på, hvad der egentlig foregår nede i kloaksystemet. Der kan være tale om skader, som vi kun kan gætte os frem til. Her er en TV-inspekton et fremragende redskab.

Nogle af fordelene:

  • En professionel inspektion, med meget velkvalificeret personale.
  • En rapport, der fortæller dig de præcise fejl, og mangler din kloak har.
  • Et overskueligt overblik over din kloaks tilstand. 
  • Mange firmaer vil stille hjælp til rådighed efterfølgende, og vil udarbejde en retfærdig pris til dit behov. 
  • Et overblik over hvor mange penge der skal ligges i din kloak i løbet af de næste 10 år.