3 gode grunde til at handle med JNA

Hvis du leder efter en god producent af døre og vinduer, har vi et godt bud til dig. Producenten hedder JNA, og her får du 3 gode grunde til, at de er værd at handle med! Læs med her og bliv klogere på JNA. 

Vinduer og døre har en enorm betydning for, hvilket udtryk din bolig har. De er med til at udgøre en form for “ansigt udadtil” for boligen, og derfor vil man gerne sørge for, at de er smukke, velholdte og i et flot design. 

Hos JNA kan du få et stort udvalg af både vinduer og døre, og hvis du er en kreativ sjæl, kan du også overveje at tegne dem selv. Her får du 3 gode grunde til, hvorfor JNA skal tage sig af så vitale aspekter af din bolig som døre og vinduer. 

JNA er kendt for kundeservice og kvalitet 

Én af grundene til, at det er anbefalelsesværdigt at hyre JNA til at producere vinduer og døre er, at de er kendt for både deres høje kundeservice og solide kvalitet. Hvis du er i tvivl, så følg JNA på facebook og få et nært indblik i producentens arbejdsgang.  

Her kan du danne dig et indtryk af tonen i firmaet, og du kan “møde” medarbejderne på en mere personlig måde end på den officielle hjemmeside. I samme ombæring kan det også anbefales at finde firmaets YouTube-kanal, hvor du også kan komme helt tæt på i deres mange videoer. 

De har mærkerne i orden 

JNA er også et meget tillidsvækkende firma, der både har en lang årrække af erfaring og mærkerne i orden. De har således både CE- og energimærket, som er vigtige blåstemplinger af producenter på markedet.  

Derudover er de meget opmærksomme på indbrudssikkerhed, hvilket også skaber en stor grad af tryghed. De har styr på ekspertisen omkring isolering og klimavenlighed, så du får vinduer og døre, der er tilpasset det specifikke klima, du lever i – det vil selvfølgelig sige det skandinaviske, hvis du bor i Danmark. 

Du støtter en god sag 

Den tredje gode grund til at hyre JNA til at fikse døre og vinduespartier er, at du i samme ombæring støtter en god sag. JNA går nemlig meget op i sponsorsager som Kræftens Bekæmpelse og Julemærkefonden, så de har altså værdierne i orden. Hvis du vælger JNA, får du altså vinduer med ren samvittighed – og det er jo bare en bonus!