Tre gode grunde til at skifte tandlæge

Det er rigtig vigtigt med en god tandlæge, så dine tænder er i gode hænder. Få de bedste tandbehandlinger af gode og kvalificerede tandlæger. Og få samtidig en god oplevelse ud af det. Så du får ikke alene den bedste tandpleje, men også gode priser og et stort smil. Få tandbehandling når det passer dig og oplev den høje kvalitet og de mange muligheder som TandCity tilbyder.

Med en god tandlæge som Tandlæge Østerport, er besøgene altid behagelige og bringer et stort smil på dine læber. Med en god tandlæge får du den bedste professionelle behandling. Du vil opnå og vedligeholde den gode tandhygiejne. Der er mange gode grunde til at skifte tandlæge til TandCity. Her kan du læse om tre af de vigtigste.

Fleksible åbningstider

Har du en forfærdeligtandpine en lørdag morgen, er det nu slut med at skulle vente til mandag. Din nye tandlæge har åbent alle ugens 7 dage uden det koster ekstra. Der er også sene åbningstider, så du kan få din behandling efter arbejde. Du kan nu også få akut tandpleje alle dagens 24 timer, så ventetiden er forbi. Tandpleje er nemlig nogle gange akut, og du burde ikke skulle vente flere dage på at få den behandling du har brug for. Nu er der ingen grund til at gå rundt i smerte længere. Få en god og tryg behandling med det samme.

Få den tandbehandling du har brug for, foto: Unsplash

Let tilgængelig tandpleje

Ikke alene kan du få tandpleje hvornår du ønsker, det er også supernemt at komme frem og tilbage. Med din nye klinik placeret på Østerbro, lige på grænsen til Nørrebro og indre by, er den placeret lige ved hjertet af København. Det er også let at komme dertil med offentlig transport. Klinikken ligger nemlig lige ved Østerport station, kan du nu tage enten bus eller tog og stå af lige foran. Det kan næsten ikke blive lettere, så drop undskyldningerne, og få skifte tandlæge.

Den bedste behandling

Med et hold af tandlæger med et bredt udvalg af specialer, får du den bedste behandling tilrettelagt til netop det du har brug for. Du kan opleve alt fra tandkirurgi til kosmetisk tandbehandling. Det store kompetenceområde, gør at du får specialister til det du ønsker. Få hjælp til at få eller bibeholde en god tandhygiejne. Behandlingerne er altid af højeste kvalitet og med et højt fagligt niveau. Find den løsning der passer til dig og dine behov. Fordi dine tænder fortjener det bedste.