3 gode grunde til at købe glas fra Luigi Bormioli

Vi vil i denne artikel give dig tre gode grunde til, hvorfor du bør overveje at købe glas fra det italienske glaspusteri Luigi Bormioli.

Hos BarLife finder du et stort udvalg af de italienske glas, som både indeholder vinglas, grappaglas, ølglas og meget mere. Faktisk har Bormioli et motto, som lyder: ”Glas til enhver lejlighed” og det må de i den grad siges at efterleve.

Så her får du altså tre gode argumenter for, hvorfor den italienske glasperle gør sig fortjent til en plads i dit vitrineskab.

Du kommer ikke til at døje med glaspest

Er du også træt af, når dine glas får de grimme hvide striber langs glasvæggen? Desværre kan det ofte være svært at undgå, især hvis du putter dine glas i opvaskemaskinen.

Men Luigi Bormioli giver 25 års garanti mod glaspest. Følger du nedenstående retningslinjer, vil du kunne holde dine glas helt klare i mange år.

  • Fjern allerførst etiketterne og giv glassene en blid opvask.
  • Ved opvask i hånden er det vigtigt, at du bruger ikke-slibende opvaskemiddel.
  • Alle glas fra Luigi Bormioli kan komme i opvaskemaskinen, men du må ikke vaske ved højere temperaturer end 55 grader.
    Når du sætter dine glas i opvaskemaskinen, skal de stilles stabilt med bunden i vejret i topstativet.
  • Tør altid glassene af med et tørt viskestykke straks efter vask.   

Mere hårdføre end normale glas

Glassene fra Luigi Bormioli kan holde til lidt mere end normale glas. Det skyldes først og fremmest at de fremstiller deres glas i et specialmateriale som kaldes SON.hyx. De har altså formået at skabe deres eget innovative krystalglasmateriale, som er det glassene fremstilles af.

Principielt ville du kunne slå et glas mod bordpladen uden, at det vil gå i stykker, fordi Bormioli laboratoriet har fundet en måde på at forstærke glassene med titanium.

I tal betyder det, at glassene fra Bormioli er 37,5% mere hårdfør mod at støde på kanter og hele 105% mere modstandsdygtigt imod slag direkte på glasset.

Vinglas der ikke brister

Som du har læst, er Luigi Bormioli temmelig innovative i deres tilgang til glasfremstilling, og når det kommer specifikt til vinglas, har Bormioli også været pionere i forbindelse med at kunne blæse både skål og stilk ud i et på maskine.

Vinglassene er dermed mere brudsikre, og risikoen for at der sker et kollaps mellem stilken og skålen er utrolig lille.

Med andre ord er Luigi Bormioli et supergodt bud på en glasfabrikant, som du bør overveje at se nærmere på med deres smukke og samtidig enormt modstandsdygtige glas.

Vi har i hvert fald givet dig 3 gode grunde til, hvorfor du skal købe netop Luigi Bormioli.