Indholdsfortegnelse
En kogeplade med gas har mange fordele – her er tre af dem.
Du kan finjustere temperaturen på en kogeplade med gas
Selvom keramiske kogeplader og induktionskogeplader er smarte ved, at du indstiller temperaturen ved hjælp af knapper og ikke skal bruge ild for at få gang i blussene, har de også en stor ulempe: Det kan være svært at vide, præcis hvor varm blusset bliver ved de enkelte tal-niveauer, der er at vælge imellem, og hvor stor varmeforskellen mellem niveauerne er. Derudover kan du heller ikke se det, hvis du fx kommer til at skrue ned for stegepanden med bøfferne i stedet for sovsen – og så ender du med gennemstegte bøffer og brændt sovs.
Her er den store fordel ved kogeplader med gas, at du helt fysisk kan se på flammen, hvor meget gang der er i blusset. Du er derfor aldrig i tvivl om, hvilke af dine blus, der er mest varme, og derved hvor du skal holde mest øje med maden.
Du kan få gaskogeplader med masser af plads
De fleste kender frustrationen ved, at der ikke er plads til ens gryder og pander på komfuret, imens man laver mad. Blandt gaskogeplader findes der mange, som er meget brede – fx helt op til 120 cm med hele seks blus. Så er det lige pludselig ingen sag at få plads til både de kogende kartofler, sovsen og panden til grønsagerne. Du kan ovenikøbet vælge tilbehør til din gaskogeplade som fx en stegeplade eller damper, som gør madlavningen endnu nemmere.
Du kan bruge alle typer af gryder og pander på en gaskogeplade
En af de store fordele ved en gaskogeplade frem for en induktionskogeplade er, at du kan bruge alle typer af gryder og pander på en kogeplade med gas. Det er til forskel fra en induktionskogeplade, hvor det kun er helt specifikke gryder og pander, der virker til kogepladen.
Det betyder, at du kan være nødt til at udskifte alle dine gryder og pander, hvis du vælger en induktionskogeplade. Dette undgår du med en gaskogeplade. Det eneste, du skal undgå, er paletknive og grydeskeer af plastik – du kan nemlig risikere, at de smelter, hvis de kommer for tæt på flammerne.
En af de store fordele ved en gaskogeplade frem for en induktionskogeplade er, at du kan bruge alle typer af gryder og pander på en kogeplade med gas. Det er til forskel fra en induktionskogeplade, hvor det kun er helt specifikke gryder og pander, der virker til kogepladen.
Det betyder, at du kan være nødt til at udskifte alle dine gryder og pander, hvis du vælger en induktionskogeplade. Dette undgår du med en gaskogeplade. Det eneste, du skal undgå, er paletknive og grydeskeer af plastik – du kan nemlig risikere, at de smelter, hvis de kommer for tæt på flammerne.
Vælg en gaskogeplade i høj kvalitet
Er du blevet varm på ideen om en kogeplade med gas, er det helt oplagt at vælge en gaskogeplade fra ILVE. De er kendte for at lave kogeplader, ovne, komfurer og andre hårde hvidevarer i absolut topkvalitet. Udover at gaskogepladerne har høj brændeeffekt, er de også supernemme at rengøre, og de har mange utroligt smukke designs, der kan passe ind i ethvert hjem.