Tre børnevenlige feriedestinationer

Sommeren er for alvor over os, og det er tid til at drage på sommerferie med familien. Spørgsmålet er bare, hvor sommerferien denne gang skal gå hen. Det kan være svært at finde en feriedestination, som alle vil kunne lide. Der findes mange forskellige børnevenlige feriedestinationer, som både børn og forældre vil elske. Læs meget mere om børnevenlige feriedestinationer herunder – måske bliver du inspireret til din næste ferie!

Sommerskønne Mallorca

En af de mest børnevenlige feriedestinationer i verden er Mallorca. Den smukke ø ligger i landet Spanien, kun 170 km fra Barcelona på fastlandet. Sommerskønne Mallorca er kendt for flere forskellige ting – blandt andet det smukke landskab og billedskønne natur. På Mallorca vil du eksempelvis opleve krystalklart, blåt vand, frodige skove og høje bjerge. Mallorca er en børnevenlig feriedestination grundet de mange børnevenlige restauranter og hoteller. Du kan for eksempel vælge et all-inklusive hotel, som tilbyder oplevelser for børn. På denne måde kan du som forælder nyde din ferie uden at skulle bekymre dig. Det er bare med at få pakket kufferten og komme afsted mod sommerskønne Mallorca! Du vil med sikkerhed elske stedet og dets mange muligheder. Undersøg rejser til Mallorca med det samme.

Skandinaviske Sverige

En anden populær feriedestination, der med sikkerhed vil være et kæmpe hit hos både dig og dine børn, er det skandinaviske land Sverige. Det smukke land er blevet kåret til ét af de bedste steder i Europa for børn – og med god grund. Der er nemlig mange forskellige attraktioner, der er et besøg værd for børn. Derudover er landet klapvogn og barnevogn-venligt. I Sverige kan du for eksempel besøge smukke parker og haver, møde sjove og spændende dyr og du kan vælge mellem et hav af forskellige restauranter, der alle serverer lækker og børnevenlig mad.

Ferievinderen Italien

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du tage dine børn med til ferie-vinderen Italien. Italien er et enormt stort land, og du har derfor også rig mulighed for at vælge mellem mange forskellige byer og destinationer i det smukke land. Italien er kendt for et hav af forskellige ting – dog er det især den lækre pizza og smagfulde is, der hvert år lokker de mange turister til landet. Ønsker du at besøge en storby i Italien, er det med sikkerhed den populære by Rom, du og dine børn skal besøge. Her kan du blandt andet opleve spændende arkitektur, mange shoppemuligheder og en masse skøn kultur. Du vil med sikkerhed elske Italien og landets mange børnevenlige muligheder og destinationer! Snup dine børn under armen, og planlæg din tur allerede nu.