3 gode grunde til at vælge en kogende vandhane

Dette er sponsoreret indhold

Du kender det sikkert – man står og får lyst til en kop te, men først skal man enten have vand op og koge i en elkeddel eller i kasserolle. Helt utålmodigt skal man stå at vente på, at vandet koger, så man kan få det hældt op i tekoppen. Men i dag findes der noget, som gør det langt lettere og hurtigere at få sit kogende vand til teen, kaffen, grøntsagerne og meget mere. I dag kan du nemlig få installeret en vandhane med kogende vand fra Akvatur

Få mere tid i køkkenet med smarte vandhaner

Med en kogende vandhane kan du få mere tid i køkkenet. Dertil vil der være ting i i madlavningen, som vil synes lettere og mere overskuelige. Blandt andet kan du med en kogende vandhane få blancerede grøntsager på nul komma fem. Ligeledes kan du buge en kogende vandehane til at varme dine gryder op, så de bliver hurtigere varme, eller du kan let skolde dine knive og skærebrætte, så de hele tiden er klar til brug. 

Er du småbørnsforælder har du helt sikkert nok at bruge din tid på, og alt hvad der kan bidrage til en lettere hverdag, er velkommen. Med en kogende vandhane kan du hurtigt skolde sutter, sutteflasker og bideringe, så de igen er klar til brug. 

En vandhane med kogefunktion har altså mange fordele, der kan kan være med til at gøre din hverdag lidt lettere i køkkenet. 

Få en vandhane med flere funktioner

En vandhane er ikke bare en vandhane, og i dag kan du få vandhaner med flere forskellige blærede funktioner. Udover at få med kogefunktion, kan du også få vandhaner med både dansk vand og isvand. Så uanset om du har brug for et forfriskende glas dansk vand, kogende vand til teen og kaffen eller isvand til grøntsagerne eller de varme dage, så kan du installere en vandhane, som har alle funktionerne. 

Få en smuk vandhane med praktisk funktionalitet

Hos Akvatur er alle vandhaner lavet med dansk design og solide materialer som rustfri stål, der giver vandhanerne en lang levetid. 

En vandhane bruges mange gange i løbet af dagen, og mange anser den måske kun for at være en praktisk genstand, men en vandhane kan også være et æstetisk blikfang, som giver dit køkken prikken over i’et. De multifunktionelle vandhaner er både praktiske og smukke, og de kan løfte både dit køkken og din madlavning til nye højder.