3 gode grunde til at sikre din virksomhed med industrihegn

Når du har en virksomhed med fysisk adresse, kan man have behov for hegn eller anden form for afskærmning, især i det tidsrum man ikke selv har mulighed for at holde øje med, om der er færdsel eller ophold for uvedkommende. Her får du 3 gode grunde til hvorfor det er en god idé at sikre din virksomhed med et industrihegn

Du får sikkerhed frem for alt

Den første gode grund til at vælge industrihegn frem for andet er, at du sikrer din virksomhed mod indbrud, når du har et industrihegn. Med et ordentligt industrihegn bliver pælene støbt ned i jorden med beton og de materialer der bliver brugt i produktionen, overholder de strengeste sikkerhedskrav. Du sikrer dig som virksomhedsejer at ubudne gæster ikke får adgang til matriklen på nogen som helst tænkelig måde. Det er en fordel at besværliggøre det for tyven og du og dine ansatte vil undgå ubehagelige oplevelser, som f.eks. et møde med en indbrudstyv både i de åbne timer men også i de lukkede timer.

Dine ansattes og din sikkerhed som førsteprioritet. Foto: Unsplash

Du får et hegn der ikke kræver din tid til vedligeholdelse

Ikke nok med at du ved at vælge et industrihegn frem for et almindeligt hegn undgår ubehageligheder som et møde med en indbrudstyv, så får du også et hegn der ikke kræver nogen særlig vedligeholdelse fra din side. Det kan betyde meget om man skal bruge timer på at vedligeholde et hegn, så selv hvis du ikke har problemer med unødig færdsel på adressen og bare ønsker at markere matriklen, så kan det kræve mere af dig tidsmæssigt at vælge et træhegn eller lignende, frem for et industrihegn. Med et industrihegn får du et hegn der er produceret med henblik på at det skal kunne klare alle vejrforhold, også det danske vejr, der med dets markante skift, kan gøre det svært for alle materialer at have gode odds.

Du sikrer unødig færdsel på matriklen og du undgår trælse situationer

Også selv når du er til stede på din virksomhed kan der være et behov for et industrihegn, for at holde uvedkommende ude. Er der f.eks. fare for nedfaldne genstande eller lignende, så er det ganske vist ikke dit ansvar, hvis nysgerrige folk alligevel bliver pådraget skade fordi de færdes indenfor virksomhedens matrikel på trods af skiltning om fare, men det er selvfølgelig ikke en sjov oplevelse eller noget en virksomhed ønsker at have på sig.