3 gode grunde til at vælge professionel boligrådgivning

Kom sikkert i hus med professionel boligrådgivning

Står du og skal købe drømmeboligen? Uanset om du leder efter villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller sommerhus, så skal du igennem en lang proces med mange vigtige dokumenter, du skal forholde dig til. Det er vigtigt, at disse dokumenter gennemgås grundigt, hvilket kan være en uoverskuelig proces, plaget af usikkerhed og uforudsete problemer.  

Her får du derfor 3 gode grunde til, hvorfor du skal få professionel boligrådgivning, inden du køber. 

1Du kan spare penge  

Det er langt fra billigt at købe drømmehjemmet og et boligkøb vil oftest være dit livs største investering. Det kan hurtigt blive en dyr affære, med store økonomiske konsekvenser, hvis der er ting i aftalen, du ikke er opmærksom på, inden du underskriver. Dette scenarie kan heldigvis undgås med professionel boligrådgivning. Hos Skødehuset – Jurist & Bolighandel tilbyder de professionel boligrådgivning til konkurrencedygtige priser samtidig med at de tilbyder landsdækkende service. 

Det tab du risikerer ved at købe den forkerte bolig med fejl og mangler, overstiger hurtigt prisen for en professionel boligrådgiver. Med en professionel boligrådgiver er du sikker på, at du ikke køber katten i sækken og du kan på den måde undgå store økonomiske konsekvenser på den lange bane. 

2. Du får hjælp til hele processen – fra start til slut 

Når du vælger at benytte dig af en professionel boligrådgiver, undgår du de faldgruber, du kan havne i, når du ikke har juridisk erfaring. Skødehuset – Jurist & Bolighandel har mere end 25 års erfaring med bolighandel og de har derfor helt styr på hele forløbet, når du står og skal købe din bolig. De kan hjælpe dig gennem hele processen fra start til slut – f.eks. med at gennemgå købsaftalen samt bilag, som ofte kan være over 200 sider lang. 

Udover at få hjælp med købsaftalen, kan en professionel boligrådgiver bl.a. også hjælpe dig med: 

  • Udarbejdelse af skøde og godkendelsesskrivelsen 
  • Anmeldelse af tinglysning 
  • Korrespondancen med mægleren 
  • Repræsentationen af dig som køber gennem hele processen 

Med en professionel boligrådgiver ved din side, kan du også få hjælp til at vurdere, om prisen for boligen er acceptabel, og hvis den ikke er, kan boligrådgiveren forhandle med sælger og mægler på dine vegne.  

3. Du er garanteret tryghed  

Det er vigtigt at huske på, at ejendomsmægleren arbejder for sælgeren. Derfor kan det give dig en tryghed også at have en professionel på din side. Med en professionel boligrådgiver fra Skødehuset – Jurist & Bolighandel er du sikret en rådgiver, der er uafhængig af andre instanser og udelukkende har din interesse for øje. Her har du mulighed for at få en professionel og erfaren rådgiver, som guider dig gennem alle aspekter af bolighandlen. Her undgår du at blive svindlet eller overse fejl og mangler i din nye bolig.  

Med professionel boligrådgivning bliver alt det komplicerede arbejde gjort for dig, så du i stedet kan fokusere på at glæde dig til at flytte ind i din nye drømmebolig.  

Skødehuset – Jurist & Bolighandel står altid til rådighed, når du har spørgsmål eller behov for en uforpligtende samtale. Har du en hastesag, kan den behandles fra dag til dag. 

Du kan læse mere om professionel boligrådgivning her.