Tre gode grunde til at handle online på Black Friday

Rigtigt mange har de seneste år benyttet black friday til at spare penge. Du kan forkæle dig selv til en billigere pris, eller du kan få klaret julegaverne tidligt, og ovenikøbet få meget mere for pengene.

I denne artikel giver vi dig tre gode grunde til at shoppe black friday tilbud online fremfor at gå i almindelige forretninger.

Sammenlign nemmere prisen hos mange forhandlere

Ved at handle online giver du dig selv bedre mulighed for at undersøge priserne på det du gerne vil købe, inden du slår til. Hvis du søger produkter, som sælges af flere forskellige forhandlere, varer det ikke mange minutter at søge en lang række forhandlere frem. Så kan du tjekke prisen og bestille den billigste.

Går du ind i en butik kan tilbuddene sagtens både se gode ud og reelt være det, men du har ikke rigtigt et sammenligningsgrundlag. Du kan selvfølgelig have mobilen med og tjekke på en side som Pricerunner, om du reelt gør en god handel, men hvis du ikke finder tilbuddet godt nok, kommer du til at gå tomhændet fra forretningen igen.

Undgå smitterisiko i propfyldte butikkker

Hvis Black Friday kommer til at forløbe som de seneste par år, så kan du forvente propfyldte butikker med lange køer. Det er ikke optimalt i forhold til at begrænse corona-smitte som sundhedsmyndighederne anbefaler. Derfor kan du med fordel blive hjemme foran din computer og få klaret din black friday shopping der.

Flere eksperter forudser, at internethandlen i år kommer til at eksplodere. Netop frygten for smitte er en hovedårsag hertil. Både black friday og den efterfølgende julehandel kommer til at trække mange folk ind i butikkerne. Selvom en del holder sig hjemme og bestiller på internettet af netop denne grund vil der alligevel være mere trængsel end normalt i butikkerne, når vi nærmer os jul.

Altid returret ved køb online

Du er som udgangspunkt garanteret 14 dages returret ved køb på internettet ifølge købeloven. Den eneste undtagelse hertil er specialfremstillinger, og det er ikke aktuelt en dag som black friday. Derfor kan du trygt handle online. Selvom du får en vild besparelse kan butikken aldrig løbe fra returretten.

Almindelige fysiske butikker er faktisk ikke forpligtet til at tage købte varer retur eller ombytte dem til nye varer. I praksis er det dog de færreste butikker, der nægter returnering. Det er simpelthen en service som forbrugere har vænnet sig til, og derfor har butikker indrettet sig herefter. Der er dog ingen garanti for muligheden for returnering, som du vil have ved køb på nettet.

Af disse tre grunde håber vi, at du er enig i at det bedst kan betale sig at handle på webshops til black friday 2020.