3 gode grunde til at få dig en festivaltelefon

Sammensat i samarbejde med festivaltelefon.dk

At tage på festival er en fed oplevelse. Det er en fest, du ikke sådan lige vil glemme. Den stemning, der er på en festival, finder du ingen andre steder. Så det gælder bare om at nyde det, når du er afsted.

Med en lille smule forberedelse kan det blive nemmere at nyde festen. Har du tænkt på et par ting hjemmefra, skal du ikke tænke på dem, mens festivalen er i gang. Så kan du slappe af og hygge dig.

En af de små forberedelser, du kan foretage dig, er anskaffelsen af en festivaltelefon.

Den løber ikke tør for strøm

Til dagligt bruger du sikkert en smartphone. De er rigtig gode og kan mange ting. Man går rundt med en computer, et fjernsyn, en pung og en telefon i lommen på samme tid. Men med alle de smarte funktioner og den store lækre skærm bruger en smartphone meget strøm.

Du lader sikkert din smartphone op hver dag. Derhjemme er det nemt nok. Du sætter den bare i opladeren. Men på festivaler kan det være svært at finde et sted, hvor du kan lade den op. Og den kan ikke holde batteri hele festivalen. Det kan en festivaltelefon til gengæld.

Den er ikke så slem at miste

Hvis du tager din smartphone med på festival, risikerer du at miste den.

Den kan blive væk. Du går rundt omkring og befinder dig mange forskellige steder i løbet af en dag. Du snakker også med mange forskellige mennesker. Hvis du får efterladt din telefon et af de steder, så kan det være svært at finde den igen.

Du kan også komme ud for, at din telefon bliver våd. Det kan regne og været pløret. Det kan også være, at du selv eller en anden spilder øl på den. Det plejer smartphones ikke at være så glade for. Og så er din mobil ødelagt, og du har ingen.

Tager du en festivaltelefon med på festival, gør det ikke så meget, hvis den skulle blive væk eller blive ødelagt. Den skal jo kun bruges på festivalen. Når du kommer hjem, har du din sædvanlige telefon.

Den fjerner en bekymring

Når du har en festivaltelefon med på festival, gør det ikke så meget, hvis den ikke kommer med hjem igen. Det ville det, hvis det var din dyre smartphone. Så når du tager en festivaltelefon med, skal du ikke gå og bekymre dig for, om der sker noget med din telefon. Du kan bare slappe af og hygge dig. Det vil forbedre din oplevelse gevaldigt, hvis du ikke skal bekymre dig om din telefon.