Tre gode grunde til at få en pulverlakering

Der er mange gode grunde til at vælge en pulverlakering, når du skal have lakeret forskellige komponenter. Lad os se på tre af dem her.

Hvis du skal have pulverlakeret forskellige komponenter og materialer, så kan det være en rigtig god idé at vælge en pulverlakering. Ud over at det giver et flot resultatet, så er det faktisk også et miljøvenligt valg. Op til 60 % af pulveret bliver nemlig genbrugt. Hvis du skal have lakeret forskellige komponenter f.eks. som låg, kasser, fælger, håndtag, kabinetter eller cykler, så kan det være, at du skal vælge en pulverlakering.  

Virksomheden Metacoat, der ligger i Nordsjælland har mere end 50 års erfaring inden for industriel pulverlakering og overfladebeskyttelse. Det betyder, at de har stor erfaring med at skabe gode resultater med pulverlakering. Lad os se lidt nærmere på, hvad en pulverlakering er.

En pulverlakering giver en ensartet overflade og er slagfast. Det betyder, at overfladen er ekstra modstandsdygtig overfor ridser. Det gør, at komponenten vil have en lang levetid. Hos Metacoat pulverlakerer de i alle standard RAL-farver, NCS farver – og så kan du også efter aftale få lavet specialfarver.

Tre gode grunde til pulverlakering

  • Pulverlakering er en tørstofbehandling, som er fri for tilsætningsstoffer.
  • 60 % af pulveret bliver genbrugt og så er Metacoat miljøgodkendte.
  • Overfladebehandling giver en beskyttelse mod klimapåvirkninger og korrosion.

Hvis du er på udkig efter kyndig og professionel rådgivning, så kan du sagtens tage far i Metacoat.  Her vil dit projekt være i trygge hænder for Metacoat har nemlig over 50 års erfaring med pulverlakering. Og du kan være helt sikkert på, at de hele tiden har øjnene rettet mod den nyeste viden og teknologi indenfor området. Du vil derfor altid få en tidssvarende løsning – og det er uanset om du er privatkunde eller virksomhed.

Få pulverlakereret dine materialer

Hvis du har brug for at få pulverlakeret flere forskellige komponenter, så som postkasser, cykler, cykler eller fælger, så kan du sagtens få et godt tilbud hos Metacoat. Og du kan vælge mellem flere forskellige standard RAL-farver eller forespørge på specialfarver, hvis du ikke kan finde lige præcis den farve, du ønsker dig. Du kan også sagtens henvende dig som privatperson, hvis du har et projekt, som du gerne vil have udført hjemme. Det kan både være fælger til bilen eller kabinetter til garagen eller hvis du skal have lakeret et skab til boligen.