Derfor skal du bruge et professionelt flyttefirma

Flytterod, tunge løft, ting der forsvinder eller går i stykker, en stresset weekend osv. 

Alle der har prøvet at flytte bare én gang, har helt sikkert oplevet en del af de udfordringer, der ofte følger med en flytning. Det kan hurtigt føre til irritation og dårligt humør på en dag, som ellers skulle være fuld af spænding og et nyt kapitel. 

Spar dig selv (og din familie og venner) for besværet, ved at gøre brug af et professionelt flyttefirma, der får dine ejendele hurtigt og sikkert fra A til B. Ofte er det faktisk også billigere end mange forventer at bruge et flyttefirma. 

Her får du 3 gode grunde til at vælge et professionelle flyttefirma.  

Effektiv og nem flytning uden besvær

Flytning med et firma er den nemmeste og hurtigste løsning.  

Du fortæller bare flyttefirmaet, hvad dit behov er, og så stiller de med det nødvendige udstyr og antal af flyttefolk til at bære tunge kasser, få snoet møbler gennem smalle døre, skille større elementer ad og så videre. De fleste firmaer er fleksible og finder de løsninger, der passer dig og din situation.  

Professionelle flyttefirmaer har også specialværktøj som sækkevogne og flytteseler til rådighed, hvilket gør det muligt at flytte store og tunge møbler nemt – også fra 5. sal.  

Med deres erfaring og stærke kompetencer klarer flyttefirmaet din flytning effektivt, og du sparer både besværet og en masse tid. Så kan du i stedet koncentrere dig om at komme godt på plads det nye sted.   

Sikker flytning og forsikring 

Om det er et privat hjem, firmakontorer, butikslokaler eller noget helt andet du skal flytte fra, er det vigtigt at alt inventar og møbler bliver godt beskyttet på turen.  

Ved at bruge et flyttefirma kan uddannede flyttemænd hjælpe med nedpakning, de rette pakkematerialer og en sikker placering af ejendelene i flyttebilen, uanset om det så er møbler, dyre lamper, vaser eller andet. På den måde kommer tingene frem i ét stykke og uden småridser på hverken ejendele, dørkarme og lignende. 

Med et flyttefirma har du også en ekstra sikkerhed i form af forsikring. I de sjældne tilfælde, at der sker uheld under flytningen, vil dine ejendele være forsikrede, hvis du bruger et professionelt flyttefirma som H.C. Andersens Flyttefirma.  

En samlet løsning der passer til din flytning 

En flytning kan være meget forskelligt, alt efter om det er privat eller erhverv, størrelsen og mængden af inventar, distancen der skal flyttes og så videre. Derudover er der tit forskellige behov, men et flyttefirma klarer opgaverne i forbindelse med flytning over en bred kam, så du kan få den bedste løsning. 

Du kan blandt andet få hjælp til: 

  • Flyttekonsulent tilknyttet 
  • Sikker og effektiv flytning 
  • Nedpakning og udpakning 
  • Opbevaring 
  • Flytterengøring 

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder et gratis besøg af en flyttekonsulent, som sammen med dig finder ud af, hvad dit behov er for antal flyttemænd, størrelsen af flyttebil, specialudstyr m.m. Her kan du blandt andet også få hovedrengøring efter flytning, samt sikker opbevaring af eventuelle ejendele, du ikke vil have med til det nye sted. 

Få et godt tilbud på din flytning her.