Tre gode grunde til at investere dine penge i guld

Dette indhold er sponsoreret

Penge hænger ikke på træerne, og man gør derfor klogt i at spare på de penge, man tjener, så der er råd til at opfylde sine drømme i fremtiden. Penge stående i banken har dog også sine omkostninger, så hvor skal man gøre af sine penge, indtil man får brug for dem? Her er investering din bedste ven. Ved at investere sine penge i eksempelvis aktier, værdipapirer eller guld sikrer du, at din opsparing ikke bliver en byrde, men den kan derimod vokse sig større og udvikle sig til mere. Aktier og værdipapirer følger markedet, hvorimod guld har en sikret købekraft, og der er ingen inflation. Læs om flere gode grunde til investering i guld i artiklen eller køb guld via NordiskGuld gennem linket. 

Sikker investering

Guld har gennem tiden altid haft en stor værdi, og der er intet, der tyder på, at det ændrer sig. Der er sket en væsentligt ændring i guldets værdi de seneste 100 år, hvor det er steget med ca. 5% hvert år. Det er derfor en sikker investering at gøre sig, hvor markedet med aktier hele tiden ændrer sig. Guld eller guldbarrer kan også anses som en håndgribelig investering i stedet for det ellers så populære cryptovaluta, som er afhængig af flere teknologier. En guldbarre er et fysisk objekt, som er til at føle på og samtidig meget værdifuldt.

Opbevar det selv eller lad andre gøre det

I forbindelse med at pointere at guld er en investering i et fysisk objekt, så består vigtigheden i at investere i guld også af, at det skal opbevares. Måske du har det bedst med at have dit guld i dine trygge rammer i form af et pengeskab i hjemmet eller et andet kendt sted. Det kan også være at du foretrækker at have andre til opbevare det og passe på guldet for dig. Hos NordiskGuld kan du selv vælge, hvordan du ønsker at opbevare dit guld. 

2% forrentning pr. år

Der skal dog nævnes, at der er store fordele ved at lade NordiskGuld opbevare guldet for dig. De tilbyder en forrentning på 2% pr. år, når du har guldet opbevaret hos dem. Du får derfor ekstra guld til din investering hvert år, du har det stående, indtil du ønsker at hente guldet. Investering i guld er værd at overveje, hvis du mangler et sted at lægge din opsparing.