Tre gode grunde til at vælge træpiller af højeste kvalitet

Dette indhold er sponsoreret

Får du varme i hjemmet ved hjælp af et træpillefyr? Så er du også afhængig af, at du hele tiden har træpiller til rådighed. Det kan både være dyrt at købe træpiller og besværligt at få dem fragtet, da de ofte fås i store partier – i hvert fald hvis man vil have dem til en ordentlig pris. Klima og miljø skal der også tages hensyn til, og det er rart at vide, at man ikke belaster miljøet mere end højst nødvendigt. Hvis du kan genkende dig selv i det ovenstående, så er det værd at læse videre i ariklen. Her kommer tre gode grunde til at købe træpiller af højeste kvalitet fra Stampemøllen.dk, som kommer disse bekymringer i møde. Du kan bestille træpiller gennem deres hjemmeside https://stampemollen-traepiller.dk/ 

Billigste pris på træpiller 

Der er ingen grund til at bruge mange penge på at få varme i sit hjem. Stampemøllen tilbyder træpiller af højeste kvalitet til billige penge. Denne kvalitet skyldes, at træpiller er fremstillet af 100 % rent træ med den ideelle tæthed og længde, som sikrer en høj brandværdig og minimal rest af aske. De købes i store partier, hvilket gør, at du kan have masser af dem på lager derhjemme, så der er altid er mulighed for varme. Priserne kan læses på hjemmesiden.

Hent selv eller få det leveret

Det kræver både plads i bilen eller en trailer at afhente træpillerne selv, men det gør også, at prisen alt i alt bliver endnu billigere. Hvis du derimod ønsker at undgå alt det besværlige ved afhentning, så kan du få træpillerne leveret til din dør. Her bruges en truck til at placere pallerne lige der, hvor du ønsker, at de skal stå. Du slipper dermed for al besværet ved at lade Stampemøllen levere træpillerne til dit hjem. 

Danmarks mest miljøvenlige træpille

Der er stor fokus på klima og miljø i tiden, hvilket også er værd at overveje med sine indkøb. Stampemøllen tilbyder Danmarks mest miljøvenlige træpille, idet deres produkt er CO2-neutralt. Dette er muligt, da træet til træpillerne er et biprodukt i form af savsmuld og flis fra en anden træproduktion. Desuden finder produktionen sted i Danmark, hvor træerne til produktionen også fældes, og derfor er den forurenende transport minimeret. Du kan derfor købe træpiller og opvarme dit hjem med bedre samvittighed overfor miljøet med træpiller fra Stampemøllen.