3 gode gaveidéer til teenageren

Indholdsfortegnelse

Dette indhold er sponsoreret

Det er ikke altid lige let, at købe en gave til en du holder af. Særligt ikke hvis modtageren er en kritisk teenager, som udmærket godt ved, hvad han eller hun gerne vil have. Den lette løsning er naturligvis at købe noget fra ønskesedlen – eller bestillingslisten som den også kan kaldes. Det er ofte en liste, hvor det udførligt er beskrevet, hvad afsenderen ønsker sig. Der vil på ønskesedlen fremgå både hvilket mærke, farve, størrelse, pris og andre detaljer om gaven, og ved at købe noget derfra er du helt sikker på, at det er noget, som modtageren bliver glad for. Men hvis du gerne vil have lidt mere spænding ud af situationen, kan du også læse med her for at få tre bud på, hvad du ellers kan give til teenageren. 

Research

Du kan starte med at undersøge, om modtageren har nogle interesser. Klik her for at finde et kæmpe udvalg af sportstøj og sportsudstyr, hvis modtageren går op i en sportsgren. Det kan eksempelvis være, at du skal til fødselsdag hos en dreng, som er vild med at spille padel. Her vil det være en oplagt gave at købe et godt bat eller nogle bolde, der passer til formålet. Det kan også være, at teenageren skal på skiferie med vennerne, hvilket i sig selv kan være en dyr fornøjelse. Derfor kan udstyr til skituren være en dejlig gave, som modtageren ikke selv har overvejet at ønske sig.  Hvis modtageren ikke går op i sport, men i stedet spiller meget computer, kan du også overveje en ny mus, nogle gode høretelefoner eller andet udstyr. Det vigtigste er, at du har undersøgt, hvad modtageren interesserer sig for, så kan du ikke gå helt galt i byen. 

Oplevelser

Du kan også købe en oplevelse til teenageren. Det er en anderledes gave, men det er også en gave, som de fleste vil synes om. Afhængigt af jeres forhold til hinanden kan du arrangere en oplevelse, som i skal have sammen. Hvis i ikke har den slags forhold, kan du også arrangere en oplevelse for teenageren og en ven eller veninde. Det kan være en tur ud og spise, en tur i biografen eller billetter til en stand-up show. 

Den sikre gave 

Hvis du vil være sikker på, at du køber en gave, som alle teenagere kan bruge, kan du også give penge. Selvom det, for mange, kan virke som en kedelig gave, er det også en gave, som giver modtageren muligheden for helt selv at bestemme, hvad pengene skal bruges på. På den måde kan han eller hun købe lige det, som de har ønsket sig allermest. De kan også vælge at gemme pengene til de får brug for dem, hvis de ikke står og mangler noget her og nu.