Tre gode grunde til at få Omega 3 i din daglige kost

Et godt liv er et sundt liv og et sundt liv er et langt liv. Kroppen har brug for nogle basale ting for at kunne overleve. En af de ting er mad og gerne en sund og varieret kost. Det er dog ikke altid man kan komme omkring alle former for næringsindtag, vitaminer, mineraler og så videre. Det er derfor man har kosttilskud. Gør Omega 3 til en del af din daglige kost, så når du ikke får nok fisk i din normale kost, så mangler din krop ikke noget.

Vores kroppe kan producere mange forskellige ting som vi har brug for, men nogle ting har den brug for udefra. En af de ting er Omega 3, som kroppen nemlig ikke selv kan producere. Derfor er det noget man selv skal indtage. Det kunne være i form af mad som fed fisk, som er en god kilde til Omega 3 eller det kunne være gennem kosttilskud. Læs mere her om hvorfor Omega 3 går dit helbred bedre.

Billede: Unsplash.com

Hvis du ikke får spist nok fisk

Får du ikke spist særlig meget fisk til hverdag? Eller er du måske ikke så stor fan af havdyr og bryder dig ikke så meget om fisk? Fisk indeholder dog rigtig mange gode ting, som vores krop har brug for. Der er dog en helt simpel løsning for problemet, der ikke indebærer at du skal lære at lave fiske retter, eller lære at spise fisk. Du kan nemlig bare spise omega 3 tapeletter og så får du det kosttilskud derigennem som du har brug for. Det kan være med til at kompensere for en kost, hvor fisk ikke spiller den store rolle.

Nedsat risiko for sygdom

Der er mange gode grunde til at gøre Omega 3 til en del af din daglige kost. En af dem er alle de mange fordele der kommer med. Det bidrager til bedre blodlipider, som modarbejder hjertekarsygdomme. Desuden giver det også en bedre insulinfølsomhed, hvilket betyder at der ikke kræves lige så meget insulin for at lagre kulhydraterne i musklerne. Omega 3 formindsker også dine chancer for at udvikle diabetes.

Positiv effekt på kroppen

Omega 3 har mange positive effekter, også på din krop. Ikke alene er det med til at forebygge forskellige sygdomme, men det har også andre effekter som vægttab. Det menes at være på grund af en mindsket sult eller simpelthen en øget forbrænding af fedt. Desuden bidrager det også til opbygning af muskler. Det har altså en del gode effekter, så det er bare med at få det ind i din kost.