3 gode grunde til at vælge Dansk hunde Og katte foder

Du kan stole på hvad du får

Ikke bare i Danmark men i hele EU, er der strenge krav til måden der laves hunde og katte foder på. Derfor kan du også stole på at der er dét i foderet som posen siger. Der har desværre været flere store sager, hvor man har hørt om at der blevet brugt døde dyr, gammelt kød og i det hele taget dyr der ikke burde bruges til foder. Den slags er du 100% sikker på ikke sker med et dansk produkt.

Mindsk co2 udslippet

Det kan godt være du har hørt rigtig godt om nogle af de udenlandske brands, men tænk lige på den transport det foder har været igennem. Der er altså langt fra Canada eller New Zealand og om til lille Danmark. De skal tranporteres over store afstande, med skib eller fly til en stor havn i EU, hvorefter det skal køres videre med lastbil til en dansk distributør, for derefter at blive transporteret videre igen til en forhandler og til slut ud til forbrugeren.

Danske Brands som HIKE, bliver produceret her i landet, hvilket betyder kort transport fra fabrik til forbruger. Det kan miljøet godt lide.

Dit foder er af høj kvalitet

De danske brands bruger i høj grad ingredienser af rigtig høj kvalitet. Essential Foods bruger f.eks. kun dyr der som minimum er fritgående og i nogle tilfælde også økologiske. Og så bruges der i høj grad reelt kød og ikke kun rest affald og biprodukter, som oftes også går under betegnelsen Kød.

Når du vælger hunde og katte foder, skal du altid vælge et foder med så lidt fyldstof som muligt. Altså ingredienser der reelt ikke har så meget med et foder at gøre, i hvert fald ikke for en hund eller kat. De danske brands bruger også fyldstof, men de tænker mere over hvad det er og bruger ting der giver mere mening. Og så har de et højt indhold af kød, der gør at der ikke er så meget fyldstof. Det er en god ting som dine dyr vil sætte pris på.

Før i tiden blev der brugt meget kort i foderet. Korn har ikke noget at gøre i hverken katte eller hunde foder. Og det har en skidt side effekt. Korn indeholder næsten altid lagermider. Og lager mides ekskrementer, kan hunde ikke tåle. Det kommer til udtryk som kløe, altså du får en allergisk reaktion. Undgå altid korn.