3 gode grunde til at vælge en Stresscoach

Oplever du symptomer på stress, eller vil du gerne have metoder til at forebygge stress? Helle Gottenborg er uddannet stresscoach, og her kan du læse mere om stresscoachingforløb hos hende.

Stresscoaching hos en uddannet stresscoach

Helle Gottenborg har taget sin uddannelse som stresscoach hos ”Forebyg Stress”. Hun har speciale i stresscoaching og neurofeedback og coacher med en høj grad af faglighed.

Udover at arbejde med stresscoaching til private, tilbyder Helle Gottenborg også stresscoaching til virksomheder, kommuner og andre offentlige institutioner. Det er også muligt at booke Helle Gottenborg til foredrag og workshops.

Stresscoachingforløb som walk and talk, samtaler i samtalerum eller på afstand

HosHelle Gottenborg kan et stresscoachingforløb til private foregå på flere forskellige måder.

Et typisk stresscoachingforløb hos Helle Gottenborg strækker sig over tre måneder og indeholder 7-10 samtaler. I starten af forløbet ligger samtalerne som regel oftere end senere i forløbet.

Samtaler under en gåtur i det fri er for nogle en rigtig god måde at afholde samtalerne på. Derfor tilbyder Helle Gottenborg også walk and talk-stresscoachingsamtaler. Samtalerne kan naturligvis også foregå indenfor i Helle Gottenborgs samtalerum i Bording mellem Silkeborg og Herning, eller hvis kunden foretrækker det – over telefonen/videochat.

Når et medlem af en familie oplever stresssymptomer, kan resten af familien også blive påvirket. Derfor tilbyder Helle Gottenborg mulighed for at inddrage familien i et stresscoachingforløb.

Bliv klogere med en stresstest

I et stresscoachingforløb hos Helle Gottenborg får du en række redskaber, som du kan bruge til at håndtere livet – også efter forløbet.

På Helle Gottenborgs hjemmeside kan du læse blogindlæg om stress og blive klogere på emnet. Du kan også tilmelde dig Helle Gottenborgs nyhedsbrev, og få gode råd om stress, eller få en indikation af dit niveau af stress ved at tage en stresstest.

Kontakt Helle Gottenborg, hvis du vil høre mere om stresscoaching eller vil i gang med et stresscoachingforløb.