Tre gode grunde til at benytte bookmakernes velkomstbonusser

Hvis du går med tanker om, at du gerne vil spille lidt på nogle fodboldkampe eller andre sportsgrene, kan det være en god idé, at du benytter dig af bookmakernes velkomstbonusser. Gør du det, kan du fordoble dine penge nærmest uden at løfte en finger.

I denne artikel vil vi fremlægge tre gode grund til, hvorfor du bør benytte bookmakernes velkomstbonus. Først og fremmest skal vi dog lige have på plads, hvad en velkomstbonus er.

Hvis du endnu ikke er kunde hos en given spiludbyder, vil du som oftest kunne få fordoblet dit første indskud. Beløbet svinger fra bookmaker til bookmaker, men rigtig mange kører med, at du kan indbetale 500 eller 1.000 kroner, og så får du et tilsvarende beløb sat ind på din spillekonto. 

Ovenstående er en typisk velkomstbonus. Bemærk dog, at intet i spillebranchen er helt gratis. Du kan selvfølgelig ikke bare lade være med at spille og så udbetale alle pengene herefter. Der er altid et krav om, at du skal gennemspille beløbet x antal gange til et bestemt minimumsodds. Sådan har det altid været, og det kan man ikke indvende så meget imod. 

Fordobl dine penge i en fart

At du kan fordoble dine penge med typisk 500 eller 1.000 kroner hos de forskellige bookmakere, betyder selvsagt, at du hurtigt og nemt kan få dobbelt så mange penge at spille for. 

Nuvel, de fleste spiller for sjov, og skulle der så komme en gevinst her og der, så er det selvfølgelig velkomment. Om man spiller for sjov eller ej, så er det dog ingen hemmelighed, at det alligevel er en fordelagtig ting med flere penge at spille for. Hvorfor ser vi på i næste afsnit.

Større indsatser eller flere spil

Ikke alene betyder flere det, at du kan satse mere på det enkelte bet, når du har dobbelt så mange penge. Du har tilmed også muligheden for at satse på flere forskellige kampe. Og så den måske mest åbenlyse årsag: Pengene og morskaben burde holde i dobbelt så lang tid.

Rammer du en dårlig stime, er du ikke lige så meget tilbøjelig til at gå i nul, når du har fordoblet dine indskud. 

Flere velkomstbonusser giver bedre odds

Det er selvfølgelig et spørgsmål om temperament og éns pengebeholdning, hvor mange bookmakerkonti man gerne vil have.

Det kan dog siges, at hvis du virkelig mener noget med dit spil, så gør du klogt i at have konto hos flere bookmakere. Jo flere bookmakere, du har konto hos, jo større chance har du for at få det bedst mulige odds på dit favoritspil. Hvis du gerne vil holde regnskab eller i hvert fald bare være i plus på den lange bane, så er det alfa og omega, at du spiller til markedets bedste odds så ofte som muligt. 

Så indirekte kan man sagtens tale om, at flere velkomstbonusser giver bedre odds. Når alt det er sagt, så skal vi også huske på, at spil om penge også er en alvorlig sag for dem, som ikke kan styre det. Skulle du få problemer med dit spil, kan du med rette tage kontakt til StopSpillet.dk og/eller tage en frivillig spillepause via ROFUS.