3 gode grunde til at vælge professionel træfældning

Har du et træ, der er blevet for stort, gammelt eller råddent? Eller skal der bare ryddes op i haven? Uanset grunden kan det være risikabelt og fyldt med udfordringer at fælde træet selv. Her får du 3 gode grunde til, hvorfor du skal få professionelle til at fælde dit træ i stedet for at tage sagen i egen hånd.  

Du får garanti for professionel og sikker træfældning

Alle træer er forskellige og kræver derfor også forskellige teknikker. Tilstanden, vægten og træets placering og omgivelser, er alle med til at påvirke, hvilke teknikker og metoder man bør gøre brug af under en træfældning. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS er du sikret en professionel og sikker træfældning, da de altid sørger for at anvende de rette teknikker til enhver opgave. Samtidig tager de højde for andre faktorer, såsom vind og vejr, der kan være med til at påvirke fældningen af et træ. De har både ekspertisen og udstyret til at varetage opgaven og på den måde er du sikret det bedste resultat uden at tage unødvendige chancer. 

Du kan få større udbytte af det fældede træ  

Træfældning kan omfatte meget andet end bare at få lagt træet ned. Med professionel hjælp fra Svalgaard Træ & Stub ApS kan du få omdannet grenaffaldet fra det fældede træ til flis, som du eksempelvis kan bruge til at udgøre flot jorddække i haven eller som bekæmpelse af ukrudt. Selve træstubben kan bortfræses og trærødderne rodfræses, hvorefter du har mulighed for, at anlægge et flot bed, hvor træet har stået. Hvis du ikke ønsker at beholde træet, bliver det taget med af de professionelle, så du står tilbage med et flot resultat samme dag. 
 

Du er dækket ved uheld  

Professionelle firmaer har en forsikring, der dækker eventuelle skader ved træfældning. Når du vælger Svalgaard Træ & Stub ApS til at varetage træfældningen, får du derfor en sikkerhedsmæssig og økonomisk tryghed, da du ikke skal bekymre dig om at komme til at vælte træet ned over dit eget hus og omkostningerne af dette. 

Ofte når man ikke at opdage de udsatte og skrøbelige træer, før det er for sent og uheldet er ude. Det er derfor altid en god idé at holde dig opdateret på, om du har nogle træer, som er i farezonen for at vælte og gøre skade på huset, carporten eller i værste fald personer.  

Som privatperson kan det være svært at afgøre, hvorvidt et træ udgør en risiko for at vælte, eksempelvis i forbindelse med et stormvejr. Her kan du med fordel kontakte Svalgaard Træ & Stub ApS, som tilbyder at komme ud og lave en grundig besigtigelse af dit træ helt gratis og give deres professionelle vurdering, så du kan være på forkant – inden uheldet er ude. 

Svalgaard Træ & Stub ApS står til rådighed 24 timer i døgnet, og de er derfor klar til at rykke ud og hjælpe dig, når behovet opstår. 

Du kan læse mere om professionel træfældning her.