3 Gode grunde til – Hvorfor du skal vælge et samlelån

Det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvis du har optaget flere lån, og de er optaget flere forskellige steder, da du på de forskellige tidspunkter fik det billigste lån hos disse forskellige udbydere.

Med et samlelån kan du samle alle dine lån et sted og på den måde få hele overblikket tilbage over, hvor mange penge du har lånt og hvor mange penge, som du mangler at betale tilbage. På den måde kan du samle alle dine lån det samme og hos den samme bank eller udbyder og så behøver du ikke tænke over, hvordan det går med alle dine forskellige lån hos forskellige udbydere.

Du får altså det bedste overblik og overskud over dine lån og kan se alle informationer det samme sted. Ofte vil det ikke koste særligt meget ekstra at samle dine lån et sted med et samlelån, hvilket gør det meget favorabelt at lave netop denne løsning.

Få overblikket tilbage med et samlelån

Med et samlelån får du altså samlet alle dine forskellige lån det samme sted og under et samlet lån. Det vil altså sige, at du får hele overblikket over, hvor mange penge, som du har lånt, og hvor mange penge, som du skylder et samlet sted.

Når du har optaget flere forskellige lån, er det vigtigt, at du ikke mister overblikket over dine forskellige lån. For mister du først overblikket over dem, og misser dermed nogle dele af tilbagebetalingerne, så kan problemerne hurtigt hobe sig op, og det kan hurtigt blive meget dyrt for dig. Derfor er det meget vigtigt, at du bevarer overblikket over dine forskellige lån, selvom det inkluderer flere forskellige typer af lån, og det derved i sig selv naturligvis kan være sværere at holde overblikket over dem. At samle sine lån med et samlelån er en nem måde at bevare overblikket.

3 Gode grunde for at vælge et samlelån

Okay – vi har her samlet de bedste grunde til hvorfor du skal vælge et samlelån:

1. Du får samlet alle lån til ét, og dermed får du et bedre overblik. Da du nu kun har ét lån, i stedet for mange lån.

2. Du undgår at misse tilbagebetalingerne. Hvis du har mange lån, kan du hurtigt komme til at misse en tilbagebetaling. Det undgår du med et samlelån.

3. Du sparer penge på gebyrer, i forhold til at have ét samlelån kontra mange lån – og renten er ofte lavere på et samlelån.