Tre gode grunde til at starte på flyveskole

Hvem vil ikke gerne være fri som en fugl og svæve ud i det blå hvis muligheden byder sig? Det er faktisk ikke alle, men for mange virker det som en tillokkende idé og er du én af dem, så kan det være at du skal læse med her, for her kommer der i hvert fald tre gode grunde til at starte på en flyveskole.

En helt ny verden kan åbne sig op for dig

Der findes selvfølgelig ikke kun tre gode grunde til at starte på flyveskole, men for at kort at få fremhævet nogle for det vævende sind, så lægges der her ud med tre af slagsen.

Når du vælger at starte på en flyveskole, vil det som oftest være med henblik på at blive pilot. Dette kræver i sig selv rigtig meget i forhold til adgangskrav, men lever du op til disse, så kan der åbne sig en spændende og ny verden for dig.

Masser af jobmuligheder og fremtid

En væsentlig grund til at starte på flyveskole er, at med en uddannelse som pilot så sikrer du dig en bedre fremtid. Der kan måske være mange der holder sig tilbage i forhold til at uddanne sig som pilot efter at have set hvordan flytrafikken nærmest har været gået i stå i forbindelse med den store Corona-pandemi.

Men sandheden er faktisk at flytrafikken ikke er gået i stå. Der findes mange former for piloter og der behøver ikke at være tale om at blive pilot kun til fly der flyver mod charterdestinationer. Selv indenrigs er der mange fly der letter hver dag. Så første gode grund er at du sikrer dig en fremtid med en uddannelse indenfor et område der ikke vil forsvinde igen.

En forholdsvis hurtig uddannelse

En anden god grund til at starte på flyveskole er at der både er mulighed for dig der vil tage uddannelsen som pilot på fuldtid eller tage uddannelsen som en bibeskæftigelse. Hvis du tager studiet som fuldtidsstudie, så kan du have en uddannelse indenfor 18-24 måneder, hvilket kommer bag på rigtig mange at det kan lade sig gøre.

Modtag SU mens du studerer

En tredje god grund til at tage uddannelsen som pilot er at hvis du tager uddannelsen som pilot på fuldtid, så kan du også få SU. Det kan både være en fordel og en ulempe at være på SU, men for de fleste der har mulighed for at modtage en SU, bliver dette til en kæmpe fordel, for så er der nemlig ro til at studere uden nødvendigvis at skulle arbejde også.