Tre gode grunde til at bo på østerbro

Der er rigtig mange gode grunde til at bo på Østerbro i København, for det er nemlig en dejlig bydel. Her skal vi se på tre af dem. Læs med og lad inspirere til at flytte til Østerbro.

Østerbro i København er en virkelig dejlig bydel. Og derfor er det selvfølgelig også et populært område at bo i og der er rift om de mange lejligheder og rækkehuse. Hvis du går og overvejer at flytte til Østerbro, så kan du gøre brug af en Ejendomsmægler på østerbro, som kan hjælpe dig med at finde præcist den bolig, som du leder efter. Lad os se lidt på, hvorfor du skal vælge Østerbro, som din fremtidige bydel.

En børnevenlig bydel

Østerbro er et paradis for børnefamilier. Her er nemlig stille og roligt og med god plads til børnene. Der er masser af børnevenlige områder, som indbyder til afslapning og hygge med hele familien. Østerbro er et sikkert sted for dig med familie.

Masser af gode cafeer

På Østerbro er der masser gode og lækre cafeer med et godt udvalg af skønne menuer, kaffe og økologiske råvarer. Her kan du nemt finde din yndlingscafe og drikke din morgenkaffe eller fyraftensdrink med kollegerne.

Grønne områder

På Østerbro er der masser af skønne grønne områder, som indbyder til afslapning og hygge. Ikke mindst finder du Fælledparken, som måske nok den største oase midt i byen.

Østerbro ligger tilpas centralt til, at du kan stå på enten Kongens Nytorv eller Rådhuspladsen på ganske få minutter med den nye metrolinje. Og det er faktisk heller ikke længere væk end at du kan cykle til og fra arbejde. Og du behøver heller ikke at bekymre dig om skoler og børnehaver til de små. Østerbro har et ganske udmærket udvalg af gode skoler og institutioner.

Gode transportmuligheder

Der er masser af gode transportmuligheder fra og til Østerbro. Her finder du nemlig både metrolinje, S-tog, busser og gode muligheder for at have bil. Det kan næsten ikke blive nemmere. Og så har du også gode muligheder for at arbejde nordpå eller i en af forstæderne med den nærliggende motorvej. Du finder også masser af gode lejligheder i forskellige børnevenlige størrelser eller smukke rækkehuse, hvor der er masser af plads at boltre sig på. Mulighederne på Østerbro er mange for både den store og lille børnefamilie. Kontakt en god ejendomsmægler, som kan guide dig trygt i gennem forløbet, hvis du går i købstanker.